Első kenyerem

2013.01.15. 14:48

Első kenyerem.jpgNagyon büszke vagyok, hogy sikerült. Élesztő nélkül, dagasztás nélkül, 45 perc alatt sütéssel együtt kész lett. Nem olyan, mint a hagyományos bolti, ropogós héja van, az íze különleges, hiszen van benne sajt és joghurt. Még fogok kisérletezni más ízesítéssel is.

A bejegyzés trackback címe:

https://keresztutak.blog.hu/api/trackback/id/tr605019552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása